zaterdag 11 oktober 2008

Geen bergen maar...een streepje muziek van de GURU?!


INFINITY-2008. Na 18 jaar is het eindelijk weer zover: Time for the Guru!
Wie is Guru Josh? Zeg niet dat je de Guru niet kent! Hans was 13 jaar… gekluisterd aan de radio in het late New-Beat tijdsperk.... en toen kwam de Guru. De Guru maakte indruk op hem, veel indruk... en de haartjes op zijn arm gingen iets rechter staan (werkt vandaag nog altijd vraag maar aan Gretl). Guru was zijn tijd ver vooruit, de wereld was er nog niet helemaal klaar voor. Maar....nu... eindelijk in 2008, na 18 jaar valt Guru weer uit de kast, en zijn sound wordt gehoord. Een dikke superhit in een paar weken tijd. De unieke en kenmerkende saxofoonpartij uit de plaat van 1990 is volledig intact gebleven en doet nu al in heel Europa de dansvloer daveren.

Uiteraard werd een video opgenomen in de wereldbekende Cocoon Club in Frankfurt waar Guru Josh zijn come-back maakte in maart 2008. De mooie deerne met de hamer is de duitse Janina Wissler. Luisteren?

De clip heeft al meer dan 6.5 miljoen hits op Youtube (iets meer dan de geliefde Millow plaat van Gretl met een kleine 60000 hits). Met goede platen gaat het altijd snel!!
Here is my key, philosophy, a freak like me needs INFINITY. Relax, take your time to trust in me, you will find INFINITY (Guru Josh, 2008).”
Gaat er nog geen belleke rinkelen? Hopeloos...een gat in uw cultuur of beter de cultuur zit in uw g*t, het origineel vind je op:


Geen opmerkingen: